Psykolog · Parterapeut · Foredragsholder

med mere end 15 års erfaring i at arbejde med

.


Seksualitet

Parforhold og parterapi

LGBTQI+ emner samt regnbuefamilier

Mulitikulturelle par og familier

.


Medlem af Dansk Psykolog Forening

Kalender

Sidste kurser inden Karina går på skrive-orlov er afviklede.


Karinas bog ‘SAMTALEN OM SEX’ udkommer februar 2018,

klik her for mere information om bogen.

Terapi

Der findes mange forskellige terapiretninger (psykodynamisk, kognitiv, systemisk, osv.), hvilken én bør du vælge?  Det er lidt afhængigt af, hvad du forventer, og du kan spørge en psykoterapeut, hvilken retning vedkommende repræsenterer. Men faktisk er det vigtigere, at kemien er god mellem jer. Lyt til dit instinkt: hvis du ikke føler at du kan stole på personen, så prøv en anden.

Som systemisk psykoterapeut er jeg specialiseret i forhold mellem mennesker, og arbejder derfor især med par. Problemstillingerne er meget forskellige, det kan variere fra kommunikationsproblemer til krisehjælp. Jeg ser dog også individuelle personer, samt familier.

Endvidere følger jeg retningslinjerne for psykologer, som bl.a. indeholder tavshedspligt, respekt for hvert individ, og at jeg følger med i de seneste udviklinger indenfor psykologien.

Pris individuel samtale (50 min): Dkr 900,-

Pris par/familie samtale (90 min): Dkr 1400,-

Reduceret pris for studerende, kontakthjælpsmodtagere og pensionister.

Afbud eller ændring af tid skal ske indenfor 24 timer, ellers skal sessionen betales.

LGBTQI+

Jeg arbejder med nogle bestemte minoriteter i samfundet, også omtalt som LGBTQI-befolkningen. Forkortelserne er engelske, og står for Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer og Intersex. Ofte bliver forkortelserne brugt som et samlebegreb for en meget divers gruppe mennesker.

Der er mange misforståelser omkring hvad det vil sige at være lesbisk, bøsse, biseksuel eller intersex, og for flertallet af heteroseksuelle i samfundet eksisterer disse grupper kun i randen af samfundet. De seneste årtier er der heldigvis kommet mere fokus på disse grupper, selvom det ofte er i form af stereotyper. Alt for mange bliver desværre ramt af hate-crimes.

Mit hjerte banker også for de transkønnede. Det, at være transkønnet, vil ganske kort sige at være det ene køn indeni, men det andet køn udenpå. Altså en kvinde, der er født ind i en mands krop, eller omvendt. Denne begrænsede og binære beskrivelse dækker langt fra alle. Transpersoner er specielt udsatte, og mange lever skjult. Når de endelig opsøger hjælp, oplever de tit ikke at kunne få den, fordi andre ikke er oplyste omkring hvad det vil sige at være transkønnet. Det håber jeg at kunne yde et lille bidrag til at ændre på.

For at læse en artikel jeg har skrevet om transkønnede, klik her.

For at læse et citat af mig om ikke at sygeliggøre transpersoner, se her.

P1 debat med bl.a. mig om transkønnede børn og unges rettigheder, lyt her.

Kontakt & om mig

Jeg blev født i København i 1975, er opvokset i Antwerpen og har boet i seks forskellige lande. Jeg har læst klinisk psykologi og systemisk relationsterapi i Belgien, hvor jeg senere arbejdede tæt sammen med Belgiens førende parterapeuter. Nu arbejder jeg i en gruppepraksis i København, og beskæftiger mig især med køn – og seksualitetsrelaterede emner. Ved siden af mit terapeutiske arbejde underviser jeg, laver workshops og holder foredrag. Jeg arbejder på dansk, engelsk, tysk og nederlandsk. Privat er jeg gift og har to dejlige børn.


Medlem af Dansk Psykolog Forening

Mobil: + 45/81184006    E-Mail: karina@karinalins.com

Klinik: Lergravsvej 57, 2.tv. 2300 Kbh S

Klik her for at se mit CV

Impressum

Inhaltlich verantwortlich:

Psych. Karina Lins
Galenusstr.62L
13187 Berlin

E-Mail: kl@karinalins.com
Telefon: 0151/57361121

Steuernummer:
35/422/61809

Webdesign: MacLeo
Coding: muabreeB naJ