Psykolog · Parterapeut · Forfatter

med mere end 15 års erfaring i at arbejde med

.


Seksualitet

Parforhold og parterapi

LGBTQI+ emner samt regnbuefamilier

Mulitikulturelle par og familier

.

Karina i medierne, klik her.

Ny bog ‘Samtalen om sex’, klik her.

Kurser

Karina holder løbende foredrag og kurser, både til kompetenceudvikling for sundhedspersonale, og som supplerende oplysning til resten af befolkningen. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte hende for at få inspiration eller et konkret tilbud om et foredrag. Tidligere foredrag har inkluderet emner som

- sex & sidespring

- sex & begær

- samtalen om sex

- at arbejde regnbuevenligt

Næste foredrag er d.04. maj 2018 kl. 9.30 – 11.30 om ‘Samtalen om sex’

hos Gyldendal, Klareboderne 3, 1001 København K. Skriv en mail til karina@karinalins.com hvis du vil med

- der er gratis adgang men begrænsede pladser.

Terapi

Der findes mange forskellige terapiretninger (psykodynamisk, kognitiv, systemisk, osv.), hvilken én bør du vælge? Det er lidt afhængigt af, hvad du forventer, og du kan spørge en psykoterapeut, hvilken retning vedkommende repræsenterer. Men faktisk er det vigtigere, at kemien er god mellem jer. Lyt til dit instinkt: hvis du ikke føler at du kan stole på personen, så prøv en anden.

Som systemisk psykoterapeut er jeg specialiseret i forhold mellem mennesker, og arbejder derfor især med par. Problemstillingerne er meget forskellige, det kan variere fra kommunikationsproblemer til krisehjælp. Jeg ser dog også individuelle personer, samt familier.

Endvidere følger jeg retningslinjerne for psykologer, som bl.a. indeholder tavshedspligt, respekt for hvert individ, og at jeg følger med i de seneste udviklinger indenfor psykologien.

Pris individuel samtale (50 min): Dkr 900,-

Pris par/familie samtale (90 min): Dkr 1400,-

Afbud skal ske senest 24 timer før, ellers skal sessionen betales.

LGBTQI+

Som psykolog og parterapeut arbejder jeg specifikt med nogle bestemte minoriteter i samfundet, også omtalt som LGBTQI+befolkningen. Forkortelserne er engelske, og står for Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer og Intersex. Ofte bliver forkortelserne brugt som et samlebegreb for en meget divers gruppe mennesker.

Der er mange misforståelser omkring hvad det vil sige at være fx lesbisk, bøsse, biseksuel eller transkønnet, og for flertallet af heteroseksuelle i samfundet eksisterer disse grupper kun i randen af samfundet. De seneste årtier er der heldigvis kommet mere fokus på disse grupper, selvom det ofte er i form af stereotyper. Alt for mange bliver desværre ramt af hate-crimes.

En del mennesker fra LGBTQI+ befolkningen kan være forsigtige med hensyn til at opsøge psykologhjælp. Nogle har oplevet at en del af konsultationen går med at skulle forklare en ‘anderledes’ livsstil, andre har oplevet slet ikke at blive forstået. Dette håber jeg at kunne yde et bidrag til at ændre på.

Om Karina

Jeg blev født i København, er opvokset i Antwerpen og har sammenlagt boet i seks forskellige lande. Jeg har læst klinisk psykologi og systemisk relationsterapi i England og Belgien, og efter studietiden arbejdede jeg tæt sammen med Belgiens førende parterapeuter og kliniske sexologer. Efter nogle års beskæftigelse i både Bruxelles og Berlin, arbejder jeg siden 2011 i en gruppepraksis i København, og er primært optaget af køn – og seksualitetsrelaterede emner. Jeg arbejder på dansk, engelsk, tysk, nederlandsk og fransk. Ved siden af mit terapeutiske arbejde underviser og skriver jeg.


Medlem af Dansk Psykolog Forening

Mobil: + 45/81184006    E-Mail: karina@karinalins.com

Klinik: Lergravsvej 57, 2.tv. 2300 Kbh S

Klik her for at se mit CV

Impressum

Inhaltlich verantwortlich:

Psych. Karina Lins
Galenusstr.62L
13187 Berlin

E-Mail: kl@karinalins.com
Telefon: 0151/57361121

Steuernummer:
35/422/61809

Webdesign: MacLeo
Coding: muabreeB naJ